سرویس تجارت الکترونیکی-پایاننامههای دانشجویی در زمینه تجارت الکترونیکی مورد حمایت قرار میگیرند.
به گزارش عصرارتباط، دفتر توسعه تجارت الکترونیکی از پایاننامههای کارشناسی ارشد و دکترا در زمینه تجارت الکترونیکی حمایت میکند.
حمایت از پایاننامه های تحصیلات تکمیلی دانشگاهها یکی از راهکارهای اجرایی برای عینیت بخشیدن به مشارکت دانشگاهها در زمینه تجارت الکترونیکی است زیرا استفاده از توان کارشناسی دانشگاهها در این زمینه مفید خواهد بود تا ایدههای خود را برای توسعه کاربری تجارت الکترونیکی ارائه دهند. حمایت از پایاننامههای تحصیلات تکمیلی دانشگاهها در راستای اجرای مواد 12 ، 14 و 19 برنامه جامع توسعه کاربری تجارت الکترونیکی صورت میگیرد.
همچنین در بودجه سال 1385 بر حمایت از رسالههای دانشجویی دورههای کارشناسی ارشد و دکترا در زمینه تجارت الکترونیکی به عنوان یکی از زیرمجموعههای پروژه آموزش و ترویج فرهنگ استفاده از تجارت الکترونیکی، تاکید شده است.
به گزارش معاونت برنامهریزی و امور اقتصادی، حمایت از پایاننامههای دانشجویی به منظور استفاده از توانمندیهای علمی دانشگاهها در زمینه تجارت الکترونیکی و جهتدهی و بهرهبرداری از پایاننامههای تحصیلات تکمیلی در راستای تجارت الکترونیکی است.
همچنین برقراری تعامل سازنده بین دانشگاهها و وزارت بازرگانی برای تولید ایده و استفاده از آنها در سیاستگذاری توسعه تجارت الکترونیکی، ایجاد انگیزه در دانشجویان جهت بروز، تقویت و حمایت از ایدههای خلاق در زمینه تجارت الکترونیکی و استفاده از ایدههای خلاق موجود برای تسریع فرآیند توسعه تجارت الکترونیکی در ایران از دیگر اهداف طرح حمایت از پایاننامههای دانشجویی است.
محورهای پژوهشی مورد حمایت شامل زیرساختها، ابزارها و راهحلها، نقاط ضعف و قوت، اندازهگیری منافع و تحلیل و ارزیابی تهدیدات تجارت الکترونیکی میشود. همچنین مباحث حقوقی و امنیتی و فرهنگسازی در زمینه تجارت الکترونیکی، تجارت الکترونیکی B2C و B2B و توسعه تجارت الکترونیکی در ایران و استانها از دیگر محورهای پژوهشی هستند که مورد حمایت قرار خواهند گرفت. دانشجویان علاوه بر انتخاب موضوعی از محورهای پژوهشی ذکر شده باید شرایط دفتر توسعه تجارت الکترونیکی را در فرآیند کار بپذیرند و نظرات ناظر دفتر را در پایان نامه اعمال کنند. همچنین زمان برآورده شده برای پایاننامه کارشناسی ارشد 9 ماه و برای رساله دکترا 18 ماه است.
موفقیت تجارت الکترونیکی به طیف وسیعی از بسترهای الکترونیکی نیاز دارد. تحقیق و پژوهش به منظور شناسایی توانمندیها، تهدیدها، توسعه و ترویج و اندازهگیری تجارت الکترونیکی برای ترسیم چشماندازها ضروری است. در این راستا استفاده از توان کارشناسی دانشگاهها در این زمینه مفید خواهد بود تا ایدههای خود را برای توسعه کاربری تجارت الکترونیکی ارائه کنند